Menukort

Månedmenuer


Gourmet menu pris

 

1. ret kr. 300,-

 

2. retter kr. 375,-

 

3. retter kr. 445,-

 

Menu og vinmenu med ( 3 glas ) vine afstemt efter menuen. kr. 680,-


KLASSISK KRO MENU PRIS

1. RET KR. 250,-

2. RETTER KR. 300,-

3. RETTER KR. 350,-


HVIS MENUERNE KOMBINERES GÆLDER GOURMET MENU PRISEN.






Gourmet menu ( serveres fra september )

RIMMET KULLER MED TAPENADE AF ÆRTER, FETA OG RØGET MANDLER.


KALVEFILET MED TRANEBÆR OG GRØNT, MADAGASKAR PEBER SAUCE OG SMÅ STEGTE KARTOFLER.


PÆREMAZARIN MED YOGURT VANILLIE IS.


KLASSISK KRO MENU


LUFTTØRRET SKINKE MED BASILIKUM OG SALAT.


JÆGERSCHNITSEL MED CHAMPIGNONSAUCE, ÆRTER OG RISTEDE KARTOFLER.


RABARBER TRIFLI MED MAKRONER OG FLØDESKUM.



GOURMET MENU ( SERVERES FRA NOVEMBER )


RISTET DILD LAKS MED FLØDE OG TYTTEBÆR.


GRIS OG AND A LA ORANGE MED KÅL I JUILLIENE, HONNING STEGTE KARTOFLER, BAGTE ÆBLER OG JUS.


RIZ RAZ OG CHOKOLADE MOUSSE- HERTIL APPELSINSAUCE.


PÅ GRUND AF TRAVLHED I RESTAURANTEN LAVER VI IKKE MAD UD AF HUSET I ØJEBLIKKET.

menu pris

 

 

 


Frokost

Frokostkortet består af en række lækre anretninger

KLASSISK FROKOSTTALLERKEN

 

Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost

 

kr 265,00

 

 

JÆGERSNITZEL

 

med champignonflødesauce, ristede kartofler og ærter.


kr. 250,-

 

 TAPAS TALLERKEN


2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.


kr. 165,-



OSTE

 

Udvalg af spændende oste med oliven

 

kr 145,00


FISKEFILETTER

 

Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.

 

kr 145,00

 

 

 

PARMASKINKE

 

Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.

 

kr 145,00

 

 

ÆBLEKAGE

 

Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum

 

kr 65,00

A la carte