Menukort

Månedmenuer


Gourmet menu pris

 

1. ret kr. 355,-

 

2. retter kr. 395,-

 

3. retter kr. 445,-

 

Menu og vinmenu med ( 3 glas ) vine afstemt efter menuen. kr. 680,-




AUGUST OG SEPTEMBER MENU


FISKESOUFFLE MED HÅNDPILLEDE REJER OG SAFRANSAUCE.


AMERIKANSK TYKSTEGSFILET MED SENSOMMER GRØNT, SMÅ BAGTE KARTOFLER OG PERSILLEGLACE.


BLOMMECRUMBLE MED BLOMME-VANILJE IS MED ET TWIST AF COGNAC.



VINTERMENU

 ( OKTOBER TIL DECEMBER )


-GOURMET SALAT

MED BRAISERET SKOVDUE, RØGET KRONDYR OG STEGT ANDEBRYST HERTIL

TYTTEBÆR VINAIGRETTE OG HASSELNØDDER.


- VELHÆNGT OKSEMØRBRAD MED PORTVINSAUCE OG DRUER HERTIL FLØDEKOGTE URTER OG KARTOFLER - VANILJESYLTEDE GRÆSKAR.



-2 SLAGS ÆBLE DESSERTER - KARAMEL OG IS.


UD AF HUSET MENU


KOLD URTEMARINERET KALVEFILET MED RÅKOST OG AIOLI.


SPRÆNGT KYLLING I GRØNSSAGSFRIKASSE, KARTOFLER MED SMØR OG PURLØG.( SKAL VARMES )


BLOMMECRUMBLE ( BAGES ) MED CREMFRAICECREME.


KR. 350,-


(BESTIL SENEST DAGEN I FORVEJEN- MINIMUM 2 PERSONER - DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE MENUER OG TRAVLHED PÅ KROEN.)

menu pris

 

 

kr. kun 350,-

 


Frokost

Frokostkortet består af en række lækre anretninger

FISKEFILETTER

 

Lune fiskefiletter med rugbrød og hjemmelavet remoulade.

 

kr 145,00

 

 

 

PARMASKINKE

 

Ægte Parmaskinke lagret i 12 måneder med tomatsalat.

 

kr 145,00

 

 

ÆBLEKAGE

 

Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum

 

kr 65,00

KLASSISK FROKOSTTALLERKEN

 

Prøv vores spændende anretning med 4 lune og kolde retter. Retterne varierer hver dag, men er typisk med både fisk, kød og ost

 

kr 265,00

 

 

RØGET LAKS

 

Hjemmerøget laks med salat og krydderurtedressing.

 

kr 145,00

 

 TAPAS TALLERKEN


2 charcuteri, 2 slags grønt og 2 slags oste.


kr. 155,-



OSTE

 

Udvalg af spændende oste med oliven

 

kr 145,00

A la carte

Sammensæt dit måltid ved at vælge blandt retterne på vores a la carte kort.

FORRETTER



 Lufttørret skinke


 med salater og oliven.


kr. 150,-



Rejecocktail


Håndpillede rejer, salat og krydderurtedressing.


kr. 165,-

HOVEDRETTER


Sprængt kylling med lækre grønssager i sauce veloute hertil kartofler.


kr. 285,-



Vegetarisk ravioli

med fyld af spinat og ricotta serveres med cremet morkel- svampe flødesauce og et generøst drys af parmesan.


kr. 250,-


DESSERTER


Ostetallerken


Udvalg af oste.


kr. 150,-



Islagkage


Hjemmelavet islagkage med flødeskum.

kr. 120,-