Selskabskortet

SELSKABSKORTET

Fra selskabskortet har du mulighed for selv at sammensætte den menu som passer til din fest. Skulle der være andre ønsker, vil vi gøre vores bedste for at opfylde disse.

Kolde Forretter

Røget laks, rejer, salater og krydderurtedressing 145,00

 

Parmaskinke med tomatsalat, pistacier og mascaponecreme.145.00

 

Kold dampet fiskerulle med laksesoufflé, krydderurtedressing og salat 145,00

 

Røget kuller med purløgs røræg og rugbrøds chips. 145.00                     

 

Caesarsalat med grillet citron-hvidløgskylling og croutons 145,00

 

Vitello tonnato - stegt marineret kalvefilet med tunsauce og kapers 145,00

 

Røget andebryst med blåbærkompot - hertil salater 145,00

 

Røget torsk fra egen ovn med tomat-abrikos-ingefærsalsa 145,00

 

Udvalg af fisk efter sæson 145,00

 

Salat med fjervildt-nødder og gedeostecroutons 145,00

Varme Forretter

Okseboullion med oksehaleragout i salat 145,00


Hønsecremesuppe med svampe og vilde ris 145,00


Klar suppe med urter og boller 125,00


Stjerneskud med rejer, dampet fisk og stegt fiskefilet 160,00


Dampet sæson-fisk med hummersauce og urtegarniture 145,00


Sprød rejetournedos med krydderurtesalat 155,00


Stegt hane i basilikumcreme med grønsagsrulle 145,00


Svamperagout efter sæson 145,00


Bagt laks med flødeost og tranebær 145,00


Tarteletter med høns i asparges 125,00

Hovedretter

Langtidsstegt nakkefilet af gris med timian, honning og sennep 240,00

 

Helstegt svinemørbrad med skovsvampesauce og kompot 240,00

 

Vildtsteg efter ønske dagspris

 

Rosastegt kalvefilet med flødesauce og sæsongrønt 260,00

 

Kalvesteg som vildt, waldorfsalat, agurkesalat, hjemmelavet tyttebærsyltetøj 260,00

 

Oksemørbrad med sæsongrønt og rødvinssauce 280,00

(ved arrangementer + 50,00)

 

Braiseret oksesteg med rødvinssauce, grønt og tyttebær 260.00

 

Kalkun med mango og grøntsager og urte sauce 260,00

 

Unghanebryst bagt i soufflé - hertil urtecreme 250,00

 

Letrøget kalveculotte med lun waldorfsalat og calvadossauce 260.00

Desserter

Pære Belle Helene - bagt med marcipan - hjemmelavet vanilleis og chokolade 115,00

 

Udvalg af desserter, - kage, is, frugt 115,00

 

Mille feuille med æblekompot, cremefraice creme og sorbet 115.00

 

Brownie af 100% ecuadorchokolade, vanillieis og hindbærcoulis 115,00

 

Nøddekurv classique - hjemmelavet is og frugt 115,00

 

Hvidchokolade kage med bær og vanillie is. 115,00

 

Islagkage - vanille og chokolade med krokant - frugtsauce 115,00

 

Jordbæris - crumble og flødeskum - hertil lun jordbærsauce 115,00

Natmad

Svampesuppe efter sæson 135,00


Klar suppe med urter og boller 135,00


Cremet tomatsuppe med cremefraiche 135,00


Mormorpizza med bolognaisesauce og mozzarella 135.00


Pastasalat med bacon og purløg 135,00


Hot wings med coleslaw og hvidløgs- oste brød 135.00


Hamburger med klassisk tilbehør 140,00


Shepherd´s pie- kødsauce med kartoffelmos låg 135.00


Frikadeller med kartoffelsalat 135,00


Æggekagetærte med tomat og bacon 135,00