Ved selskaber er det muligt, at vælge forskellige pakker, som passer bedst i forhold til tid og indhold.
4. timers arrangement:( hjem til kaffe )
I denne pakke får du
velkomst drink,
fri øl, vand og husets vine samt
3 retter fra selskabskortet.
Festen varer i op til 4 timer.
Pris kr. 750,-
5. timers arrangement: ( Det korte arrangement )
I denne pakke får du
velkomst drink
, fri øl, vand og husets vine samt
3 retter fra selskabskortet.
Derudover bliver der serveret kaffe, the og hjemmebagte cookies.
Festen varer i op til 5 timer.
Pris kr. 845,-
7. timers arrangement: ( Luksus arrangement)
I denne pakke får du
velkomstdrink,
fri øl, vand og husets vine samt
3 retter fra selskabskortet.
Derefter bliver der serveret kaffe, the og hjemmebagte cookies på buffet og en avec bydes.
Derudover bliver der serveret " skrup af mad " efter eget valg fra kortet senest efter 6 timer.
Festen varer i op til 7 timer. ( ønskes der ekstra tid aftales det i forvejen )
Pris kr. 995,-
Buffetter:
Vores buffetter er som resten af selskabs kortet ALL INCLUSIVE arrangementer.
Se mere under buffetter.
Børn under 10 år koster halv pris af fulde beløb.
Fra selskabskortet har du mulighed for selv at sammensætte den menu som passer til din fest. Skulle der være andre ønsker, vil vi gøre vores bedste for at opfylde disse.
Røget laks, rejer, salater og krydderurtedressing
Parmaskinke med tomatsalat, pistacier og mascaponecreme.
Kold dampet fiskerulle med laksesoufflé, krydderurtedressing og salat
Røget kuller med purløgs røræg og rugbrøds chips.
Caesarsalat med grillet citron-hvidløgskylling og croutons
Vitello tonnato - stegt marineret kalvefilet med tunsauce og kapers
Røget andebryst med blåbærkompot - hertil salater
Røget torsk fra egen ovn med tomat-abrikos-ingefærsalsa
Udvalg af fisk efter sæson
Salat med fjervildt-nødder og gedeostecroutons
Okseboullion med oksehaleragout i salat
Hønsecremesuppe med svampe og vilde ris
Klar suppe med urter og boller
Stjerneskud med rejer, dampet fisk og stegt fiskefilet
Dampet sæson-fisk med hummersauce og urtegarniture
Sprød rejetournedos med krydderurtesalat
Stegt hane i basilikumcreme med grønsagsrulle
Svamperagout efter sæson
Bagt laks med flødeost og tranebær
Tarteletter med høns i asparges
Langtidsstegt nakkefilet af gris med timian, honning og sennep
Helstegt svinemørbrad med skovsvampesauce og kompot
Vildtsteg efter ønske ( tillæg til arrangement dagspris )
Rosastegt kalvefilet med flødesauce og sæsongrønt
Kalvesteg som vildt, waldorfsalat, agurkesalat, hjemmelavet tyttebærsyltetøj
Oksemørbrad med sæsongrønt og rødvinssauce
(ved arrangementer + 50,00)
Braiseret oksesteg med rødvinssauce, grønt og tyttebær
Kalkun med mango og grøntsager og urte sauce
Unghanebryst bagt i soufflé - hertil urtecreme
Letrøget kalveculotte med lun waldorfsalat og calvadossauce
Pære Belle Helene - bagt med marcipan - hjemmelavet vanilleis og chokolade
Udvalg af desserter, - kage, is, frugt
Mille feuille med æblekompot, cremefraice creme og sorbet
Brownie af 100% ecuadorchokolade, vanillieis og hindbærcoulis
Nøddekurv classique - hjemmelavet is og frugt
Hvidchokolade kage med bær og vanillie is.
Islagkage - vanille og chokolade med krokant - frugtsauce
Jordbæris - crumble og flødeskum - hertil lun jordbærsauce
Svampesuppe efter sæson
Klar suppe med urter og boller
Cremet tomatsuppe med cremefraiche
Mormorpizza med bolognaisesauce og mozzarella
Pastasalat med bacon og purløg
Hot wings med coleslaw og hvidløgs- oste brød
Hamburger med klassisk tilbehør
Shepherd´s pie- kødsauce med kartoffelmos låg
Frikadeller med kartoffelsalat
Æggekagetærte med tomat og bacon
Vegetar lasagne med grønsager og ostesauce.
Grovboller med pålægsfad og tilbehør.
søndag åbent for selskaber efter aftale
mandag og tirsdag åbent for selskaber efter aftale
onsdag og torsdag åbent for selskaber efter aftale
fredag og lørdag 12 - 21
VED SELSKABER FORSTÅES SOM MINIMUM 12 COV SÆSONMENU INCL VINMENU OG (12-15) FROKOSTTALLERKEN MED FADØL ELLER SODAVAND
Åbningstiderne er vejledende og kan variere pga travlhed eller aktiviterer ud af huset
- SÅ HUSK BORDBESTILLING!
Copyright © All Rights Reserved